افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست دستگیری رمالان و دعانویسان تهران کلاهبرداری با عنوان «عکس یادگاری»! هرگز این لینک‌ها و فایل‌ها را باز نکنید

مدت لغو طرح ترافیک چند روز است؟

مدت لغو طرح ترافیک چند روز است؟ سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به اینکه مدت لغو طرح ترافیک به شهرداری ابلاغ نشده است، گفت: درآمد حاصل از طرح ترافیک جهت خط کشی معابر و توسعه مترو استفاده می‌شد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۵۴ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 11
کد خبر: ۴۰۱۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ یوسف حجت سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران درباره لغو اجرای طرح ترافیک از روز آینده در کشور اظهار داشت: طرح ترافیک از فردا در تهران اجرا نمی‌شود ولی از آنجایی که هنوز مصوبه‌ای از سوی وزارت بهداشت و ستاد مقابله با کرونا به شهرداری ابلاغ نشده مشخص نیست که تا چه زمانی لغو طرح ترافیک ادامه داشته باشد.

 

وی افزود: احتمال دارد لغو طرح ترافیک تا پایان فروردین مدنظر قرار گرفته باشد که پس از آن بسته به شرایط کرونا تصمیم جدیدی اتخاذ می‌شود.

 

سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در پاسخ به اینکه آیا ممکن است لغو طرح ترافیک تا پاییز و زمستان ادامه داشته باشد، گفت: ما خوشبین هستیم که بیماری کرونا شکست داده شود و مشکل هر چه سریع‌تر برطرف شود ولی باید در نظر داشت که در صورت ادامه دار شدن این بیماری و متوقف نشدن روند شیوع آن، ضرر مالی برای ما اصلاً اهمیت ندارد و معیار سلامت مردم است.

 

حجت در مورد درآمد حاصل از طرح ترافیک گفت: اگر یک ماه به صورت کامل طرح ترافیک در پایتخت اجرا نشود  ۳۵ میلیارد تومان ضرر و خسارت مالی به همراه دارد و پیش از این درآمد حاصل از طرح ترافیک برای موضوعاتی همچون خط کشی معابر و توسعه اختصاص می‌یابد و اگر لغو طرح ترافیک ادامه داشته باشد کمک دولت در این زمینه بسیار حائز اهمیت است.

 

سرپرست معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران خاطرنشان کرد : البته دولت سالهاست که یارانه بلیت مترو را هم پرداخت نکرده و خیلی به کمک‌های دولت امیدوار نیستیم.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار